ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ



24 μικρές κόκκινες ντομάτες
250 γρ. βρασμένες και καθαρισμένες γαρίδες, ψιλοκομμένες
1 κομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
4 μαύρες ελιές, κομμένες
1 κουταλιά σούπας ελαφριά σόγια σος

Κόβετε στο πίσω μέρος από τις ντομάτες μια λεπτή φέτα. Αφαιρείτε τη σάρκα και τις γυρίζετε ανάποδα για να στραγγίσουν.Ανακατεύετε τις ψιλοκομμένες γαρίδες, το κρεμμυδάκι, τις ελιές και τη σόγια. Γεμίζετε με το μείγμα τις ντομάτες. Τις σκεπάζετε και τις βάζετε στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρετε. Μην τις κρατάτε περισσότερο από 1 μέρα.


Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Επίσημο, Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 40 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 24 κομμάτια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV