ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ



2 μπαγκέτες (μακριές και λεπτές φραντζόλες) κομμένες κατά μήκος σε φέτες
2/3 φλιτζανιού βινεγκρέτ σκόρδου
2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
4 σφιχτά αυγά, σε λεπτές φέτες
2 πιπεριές, ξεσποριασμένες και σε λεπτές φέτες
1 ισπανικό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
1 κουτί φιλέτα αντζούγιας, στραγγισμένα
2/3 φλιτζανιού μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι και κομμένες στη μέση

Τοποθετείτε τις μπαγκέτες σε επίπεδη επιφάνεια και τις αλείφετε με μπόλικη βινεγκρέτ. Στρώνετε στα δύο μισά του ψωμιού ντομάτα, κρεμμύδι και πιπεριά. Τα καλύπτετε από πάνω με αντζούγιες, αυγά και ελιές.Κάνετε τα δύο μισά σάντουιτς και τα τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο. Βάζετε την μπαγκέτα στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες, με κάποιο βάρος από πάνω, αν είναι δυνατόν, για να σμίξουν καλύτερα τα υλικά. Όταν θέλετε να σερβίρετε κόβετε την μπαγκέτ σε κομμάτια των 10 εκατ.


Κύριο Συστατικό : Μπακέτα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Επίσημο, Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 12
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV