ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ



3 κόκκινες πιπεριές
3 πράσινες πιπεριές
500 γρ. τύρι κρέμα
250 γρ. λιωμένο τυρί φέτα
1 κρόκο αυγού
1/4 φλιτζανιού χοντροκομμένες μαύρες ελιές

Κόβετε το καπάκι της πιπεριάς και αφαιρείτε προσεχτικά τους σπόρους. Ρίχνετε το τυρί κρέμα, τη φέτα και τον κρόκο αυγού σε μίξερ και τα ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τις ελιές και τα αφήνετε να δουλευτούν για λίγο μέχρι να σμίξουν τα υλικά. Γεμίζετε καλά τις πιπεριές με το μείγμα του τυριού. Τις βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, ή μέχρι να πήξει καλά η γέμιση. Διατηρείτε τις πιπεριές παγωμένες μέχρι να τις σερβίρετε. Κόβετε τις πιπεριές σε ρολά των 0,5 εκατ. και τις τοποθετείτε όμορφα σε πιατέλα.


Κύριο Συστατικό : Πιπεριά, Τύρι, Φέτα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Επίσημο, Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 4 ώρες ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : Μίξερ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 48
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV