ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΨΑΡΙ



12 σφιχτά αυγά, κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνι βρασμένο ψάρι
2 κουταλάκια τσαγιού μουστάρδα Ντιζόν
150 γρ.μαγιονέζα
τσίλι σε σκόνη
αλάτι και πιπέρι
κάππαρη

Βάζετε τους κρόκους των αυγών και τους περνάτε από το μύλο του πουρέ μαζί με το ψάρι. Ανακατεύετε το μείγμα με τή μαγιονέζα για να γίνει μια σφιχτη αλοιφή. Ρίχνετε το ανάλογο τσίλι, κάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Γεμίζετε με το μείγμα τα αυγά και τα γαρνίρετε με κάππαρη. Τα διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Aυγά, Ψάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Επίσημο , Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 12 αυγά
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV