ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ



1 κιλό αμπελοφάσουλα
1 φλιτζάνι λάδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
αλάτι και πιπέρι

Καθαρίζετε τα αμπελοφάσουλα από τις άκρες τους και τα βράζετε σε αλατισμένο νερό έως να μαλακώσουν περίπου 20'. Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα. Τα περιλούζετε με το λαδόξιδο, το σκόρδο και το μαϊντανό και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Αμπελοφάσουλα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 3
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV