ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ



4 μεγάλα φιλέτα άσπρου ψαριού (1 κιλό)
10 μικρές φρέσκιες πατάτες
250 γρ. σπαράγγια (κομμένα στη μέση)
2 μέτριες ντομάτες (σε τέταρτα)
350 γρ. ντοματάκια τσέρι (κομμένα στη μέση)
λίγο λάδι

Βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίστε τις. Βάλτε τις, με την κομμένη πλευρά κάτω, πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τις μέχρι να ροδίσουν και να τραγανίσουν. Αλείψτε το ψάρι με το λάδι, βάλτε το πάνω στη ζεσταμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε το και στις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέχρι μέσα. Αφήστε το να κρυώσει, αφαιρέστε τα κόκαλα και κόψτε το σε χοντρά κομμάτια. Βράστε τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν λίγο, ξεπλύνετε τα με κρύο νερό και στραγγίστε τα. Ανακατώστε τις πατάτες, το ψάρι, τα σπαράγγια και τις ντομάτες. Περιχύστε με το ντρέσιγκ πορτοκαλιού λίγο πριν σερβίρετε και ανακατώστε προσεκτικά.


Κύριο Συστατικό : Ψάρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα, Πλάκα ψησίματος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV