ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ OYSTER SAUCE



600 γρ. νουά μοσχαριού
2 σκελίδες σκόρδο
Mισό φλιτζ. φυλλαράκια κόλιανδρου
½ κ.γ. πιπέρι
1 κ.σ. fish sauce
2 κ.σ. oyster sauce
3 κ.σ. ουίσκι
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.γ. κάρυ σε σκόνη

Αφού πλύνετε το μοσχάρι, το κόβετε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό. Pίχνετε στο μπλέντερ το σκόρδο, τα φύλλα κόλιανδρου και το πιπέρι και τα χτυπάτε όλα μαζί. Βάζετε σε ένα μπολ τις φέτες το μοσχάρι, ρίχνετε πάνω τους το μείγμα και φροντίζετε να πάει παντού. Προσθέτετε τη fish sauce, την oyster sauce, το ουίσκι, τη ζάχαρη και το κάρυ, ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μοσχάρι να μαριναριστεί για 2-3 ώρες. Τηγανίζετε το μοσχάρι σε καυτό λάδι και μετά στραγγίζετε καλά. Το σερβίρετε με ρύζι thai.


Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά & 2-3 ώρες μαριναρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV