ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ AJOARRIERO

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

600 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
1 Κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
200 ml. ντομάτα πασάτα
100 ml. Ζωμό ψαριού
Ελαιόλαδο
5 γρ. πάπρικα καυτερή
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο αφού πρώτα τα ψιλοκόψουμε. Όταν πάρουν χρυσαφένιο χρώμα προσθέτουμε την πασάτα και την πάπρικα. Αφού βγάλουμε όλα τα κόκκαλα από το ψάρι, το κόβουμε σε μπουκιές και το προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να βράζει για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ψηθεί το ψάρι και να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ AJOARRIERO
Κύριο Συστατικό : Μπακαλιάρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι και Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV