ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY
1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC
2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC
1 λίτρο ζωμό βοδινού
100 γρ. γλυκό κόκκινο κρασί
200 γρ. ντομάτα κονκασέ
30 γρ. πελτέ ντομάτας
1 ξύλο κανέλας
1 φύλλο δάφνης
3-4 κόκκους μπαχάρι
Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζουμε τα κυδώνια, τα κόβουμε σε φέτες και τα βάζουμε σε νερό με λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS σοτάρουμε το κρέας και στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά με τον πελτέ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, το ζωμό, τη δάφνη, το μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα, προσθέτουμε τα κυδώνια και βράζουμε για ακόμα 30 λεπτά.

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ
Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι Σπάλα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV