ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΑΔΑΝΩΝ & ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. Ξινός τραχανάς με βουβαλίσιο γάλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΩΝ
1 σουτζούκι Αδάνων SARY
80 γρ. γιαούρτι
4 κλαδάκια σχοινόπρασο FARMER REPUBLIC
800 ml. ζωμό κοτόπουλου
2 φέτες ψωμί μπαγκέτας
Καπνιστή πάπρικα
Θυμάρι, ρίγανη
Ελαιόλαδο SECOS
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ζωμό να ζεσταθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τον τραχανά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σε περίπου 4 λεπτά ο τραχανάς είναι έτοιμος. Σε ένα άλλο τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σουτζούκι Αδάνων που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζω τις φέτες του ψωμιού αφού πρώτα τις έχω ραντίσει με ελαιόλαδο , θυμάρι, ρίγανη και αλάτι.
Θέλουμε να τις ψήσω και από τις δύο πλευρές για να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε σε πιάτο τον τραχανά με το γιαούρτι, το σχοινόπρασο, την πάπρικα και το σουτζούκι.


Κύριο Συστατικό : Ψαρονέφρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV