ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

250 γρ. λαιμό χοιρινού
50 γρ. κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
100 γρ. μανιτάρια
100 ml. λευκό κρασί
Χυμό 1 λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τηγανίζουμε το κρέας σε ελαιόλαδο.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες. Καθαρίζουμε και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια στο κρέας και σοτάρουμε όλα μαζί για 10 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί και έπειτα με το χυμό λεμονιού. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να πάρει μια σύντομη βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Κύριο Συστατικό : Χοιρινό λαιμό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV