ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 φιλετάκια στήθος κοτόπουλο κομμένα σε χοντρούς κύβους
100 ml. ποτό της Γιαγιάς
30 ml. κουταλιές ελαιόλαδο
100 γρ. μυζήθρα
100 γρ. μανιτάρια σε φετάκια
λίγο τριμμένο τυρί Σαν Μιχάλη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αφού κόψουμε το φιλέτο σε κύβους, το αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ποτό της Γιαγιάς και το λάδι.
Το ανακατεύουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 περίπου ώρες.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα τηγάνι, το ρίχνουμε μέσα και το τηγανίζουμε καλά.
Ρίχνουμε και τα μανιτάρια, ένα φλιτζανάκι νερό και τέλος τη μυζήθρα.
Παίρνουν μια βράση 2-3 λεπτά και το σερβίρουμε με λίγο τριμμένο Σαν Μιχάλη και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Συνταγή από τον Παναγ.Ζαράνη


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV