ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

16 λεπτές φέτες από τρυφερό μοσχάρι
300 γρ. βούτυρο
8 λεπτές φέτες τυρί γραβιέρα
4 αυγά
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένετε καλά τις φέτες του μοσχαριού, τις στραγγίζετε και τις χτυπάτε να πλατύνουν.
Στρώνετε στο ταψάκι τις μισές φέτες του μοσχαριού, τις αλατοπιπερώνετε, βάζετε πάνω στην καθεμία τους από μια φέτα τυρί και τις σκεπάζετε με τις υπόλοιπες φέτες του μοσχαριού, σχηματίζοντας έτσι οκτώ σάντουιτς.
Στο μεταξύ, έχετε χτυπήσει σε βαθύ πιάτο τα τέσσερα αυγά. Βουτάτε τα σάντουιτς στα χτυπημένα αυγά και τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
Τα τηγανίζετε σε ζεσταμένο βούτυρο, γυρίζοντας τα πολλές φορές για να καλοψηθούν.
Σερβίρετε σε μια πιατέλα με φέτες ντομάτα και μαϊντανό και με πατάτες τηγανητές.

ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι Φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV