ΚΡΟΚΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Για την κροκέτα
1 φιλέτο χοιρινό
1 πιπεριά Φλώρινας
100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη
Για την σάλτσα ραβιγκότ
25 γρ. μουστάρδα
10 γρ. εσαλότ
30 γρ. ξίδι κόκκινου κρασιού
5 γρ. ζάχαρη
5 γρ. αλάτι
90 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
90 γρ. σπορέλαιο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανοίγουμε το φιλέτο, το αλατοπιπερώνουμε, τυλίγουμε το τυρί με τις πιπεριές και στη συνέχεια όλο το φιλέτο σε ρολό.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να σφίξει το σχήμα του. Μετά, το πανάρουμε με απλή γαλέτα και το τηγανίζουμε στους 175 βαθμούς C για 5 λεπτά.
Για την σάλτσα ραβιγκότ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ελαιόλαδο και το σπορέλαιο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το σπορέλαιο σιγά σιγά ωσότου σφίξει η σάλτσα.
Γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα σαλάτας και σερβίρουμε.

ΚΡΟΚΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ
Κύριο Συστατικό : Χοιρινό φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά & 4 Ώρες ψυγείο
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV