ΧΟΙΡΙΝΑ STEAK ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΛΑΙΜ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 Χοιρινές μπριζόλες
½ φλιτζάνι χυμό μανταρινιού
½ κουτ. γλυκού ξύσμα μανταρινιού
1 κουτ. γλυκού σπόρους κόλιανδρου
1 κουτ. γλυκού σπόρους μουστάρδας
1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Για να φτιάξουμε τη μαρινάδα, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Τοποθετούμε τις μπριζόλες στη μαρινάδα για τουλάχιστον 12 ώρες.
Αφαιρούμε από τη μαρινάδα και ψήνουμε κατά προτίμηση στο μπάρμπεκιου, για να διατηρηθούν πιο καλά οι μυρωδιές της μαρινάδας.

ΧΟΙΡΙΝΑ STEAK ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΛΑΙΜ
Κύριο Συστατικό : Χοιρινές μπριζόλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά & 12 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV