ΓΑΥΡΟΣ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



1 κιλό γαύρους
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 λεμόνι
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι

Αφαιρείτε τα κεφάλια απο τους γαύρους.
Τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε.
Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι.
Αλατοπιπερώνετε.
Προσθέτετε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.


Κύριο Συστατικό : Γαύρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV