ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΣΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό χοιρινό λαιμός (κομμένο σε κύβους)
500 γρ. πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι ή ρίγανη
Χυμός λεμόνι
250 ml. κρασί λευκό
150 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το πράσο, το σκόρδο, το χυμό λεμόνι, το κρασί και νερό τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας.
Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να τελειώσουν τα υγρά. Προσθέτουμε το θυμάρι και σερβίρουμε.

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΣΟ
Κύριο Συστατικό : Χοιρινό λαιμός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV