ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

400 γρ. Χοιρινό (για τηγανιά)
2 πράσα
Λίγο κρασί
100 γρ. τυρί Μετσόβου
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι
Λίγο αλεύρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό. Μόλις σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε το πράσο κομμένο φέτες και αφήνουμε να μαγειρευτεί. Σβήνουμε με κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω τυρί Μετσόβου, το οποίο έχουμε τηγανίσει σε ελαιόλαδο με λίγο αλεύρι.

ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
Κύριο Συστατικό : Χοιρινό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV