ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μεγάλα κότσια αρνιού
1 κιλό σπαράγγια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεµµύδι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
80 γρ. βούτυρο
80 γρ. αλεύρι
1 λίτρο ζεστό νερό
χυμό 1 λεµονιού
αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τα κότσια αρνιού. Τα σοτάρουμε με κρεμμύδι, σε λίγο βούτυρο, το οποίο στη συνέχεια διατηρούμε ζεστό.
Από αυτά τα υγρά φτιάχνουμε μια άσπρη σάλτσα. Βάζουμε το βούτυρο να κάψει, ρίχνουμε το αλεύρι, τα υγρά και το ζεστό νερό. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε και λίγο χυμό λεμονιού.
Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε το κότσι ζεστό με τα σπαράγγια και περιχύνουμε με την λευκή σάλτσα.

ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
Κύριο Συστατικό : Κότσι αρνιού
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV