ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 ½ κιλό καρέ αρνιού
1 κρεμμύδι
100 γρ πλιγούρι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
τυρί
αμπελόφυλλα
Θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αλατοπιπερώνουμε το αρνί, βάζουμε θυμάρι, το γεμίζουμε με τυρί και το τυλίγουμε σε αμπελόφυλλα
Το ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
Παίρνουμε 100 ml ζωμό από το ψημένο αρνί ζεστό, προσθέτουμε 100ml ζεστό νερό και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το πλιγούρι.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, τις οποίες έχουμε σοτάρει με το κρεμμύδι και αφήνουμε να βράσουν.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε


Κύριο Συστατικό : Καρέ αρνιού
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV