ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΥΡΟΧΟΡΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 αυγό
100 γρ. αλεύρι
Μυζήθρα
Σπανάκι
Μυρόχορτα
Κρεμμύδι
μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανακατεύουμε το αλεύρι, προσθέτοντας τα αυγά λίγο αλάτι και νερό , προσέχοντας τη ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ηρεμήσει, για την γέμιση : ψιλοκόβουμε το σπανάκι τα μυρόχορτα το κρεμμύδι και το ζεματάμε σε ζεστό τηγάνι με κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και πολλή λίγο ζωμό από κότα, το αφήνουμε λίγο έκτος φωτιάς προσθέτουμε τη φέτα, λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανοίγουμε τη ζύμη και , βάζουμε τη γέμιση, τυλίγουμε με άλλο ένα φύλλο ζύμης και του δίνουμε ένα σχήμα στρόγγυλο τετράγωνο καραμέλα. Για να τα σερβίρουμε δεν κάνουμε τίποτε άλλο από σοτάρισμα με βούτυρο βάζοντας κρεμά η ντοματάκια τσέρι σοταρισμένα η πέστο βασιλικού


Κύριο Συστατικό : Σπανάκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV