ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΟΤΣΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 κότσια αρνιού
10 πατάτες μετρίου μεγέθους
2 σκελίδες σκόρδο
3 κλωναράκια από δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Άσπρο κρασί
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε τα κότσια του αρνιού σε μαρινάδα (24 ώρες) την οποία φτιάχνουμε με κρασί, λάδι, σκόρδο και δεντρολίβανο.
Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε στη γάστρα μαζί με τα κότσια και τα υλικά της μαρινάδας.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να ψηθούν στο φούρνο για 2 ώρες στους 18 βαθμούς.


Κύριο Συστατικό : Κότσι αρνιού
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά & 24 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV