ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
1/2 κιλό πατάτες
10 σκελίδες σκόρδο
5 κουταλιές ελαιόλαδο
4 ποτήρια νερό
2 κουταλιές ξύδι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι και πιπέρι

Πλένετε και αλατοπιπερώνετε τα παϊδάκια. Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μεσαία κομμάτια (μπορείτε να τις αφήσετε ολόκληρες εάν είναι μικρές).
Ξεφλουδίζετε τα σκόρδα. Σοτάρετε τα παϊδάκια στο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Σε άλλο τηγάνι ρίχνετε το ηλιέλαιο και τηγανίζετε τις πατάτες, αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσετε.
Χτυπάτε τα σκόρδα στο μπλέντερ και προσθέτετε το ξύδι και το νερό μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το μοιράζετε στα δύο τηγάνια και συνεχίζετε το διπλό μαγείρεμα για 15’, ανακατεύοντας τακτικά.
Σερβίρετε τα παϊδάκια και τις πατάτες στο ίδιο πιάτο.


Κύριο Συστατικό : Αρνίσια παϊδάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV