ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΠΟΡΤΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 φιλέτο μοσχαρίσιο 250 γρ. περίπου
100 γρ. μανιτάρια
50ml. κρασί Πόρτο
Σκορδόλαδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη ντεμί γκλας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πρώτα σοτάρουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι. Κόβουμε το φιλέτο σε μικρές φετούλες και αφού αλατοπιπερώσουμε, σοτάρουμε στο ελαιόλαδο. Έπειτα, προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε το σκορδόλαδο για να δώσουμε άρωμα. Στην συνέχεια, σβήνουμε με κρασί Πόρτο και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ντέμι γκλας για το γλασάρισμα. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πουρέ από φρέσκες πατάτες και φρεσκοκομμένα λαχανικά, όπως καρότο και καλαμπόκι.


Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσιο φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV