ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΑΡΙΝΑΤΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 χοιρινές μπριζόλες άπαχες
1 κουταλιά πάπρικα
μαϊντανός
4 σκελίδες σκόρδου
θυμάρι σε σκόνη
1 φύλλο δάφνης
λάδι
αλάτι
τριμμένο πιπέρι

Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Σε μια στρογγυλή βαθιά πιατέλα ρίχνετε ένα ποτήρι λάδι, την πάπρικα, τις σκελίδες σκόρδου, τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο), το πιπέρι, το φύλλο δάφνης αλεσμένο, το θυμάρι και το αλάτι.
Αφήνετε τις μπριζόλες να μείνουν στο καλά χτυπημένο μείγμα της μαρινάτας. Σε 30’ τις γυρίζετε για να απορροφήσουν καλά και τις αφήνετε για 1 ώρα ακόμη.
Σε τηγάνι με καυτό λάδι ροδίζετε τις μπριζόλες,τις οποίες έχετε στραγγίσει πολύ καλά μέχρι να ψηθούν.


Κύριο Συστατικό : χοιρινές μπριζόλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά & 1 Ώρα και 30 Λεπτά μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV