ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΕΛΙΑ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 κότσια αρνιού
50 γρ. ελιές καλαμών
100 γρ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Θυμάρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αλατοπιπερώνουμε τα κότσια και στη συνέχεια τα αλείφουμε με μουστάρδα. Ψήνουμε στο φούρνο, αφού τα έχουμε βάλει σε ένα ταψάκι με λίγο κρασί λευκό και νερό για 2 ώρες στους 190ο C.
Όταν είναι έτοιμα, παίρνουμε το ζωμό από το κρέας, που έχει βγει στο ταψάκι και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με την υπόλοιπη μουστάρδα, το θυμάρι και τις ελιές. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε περιχύνοντας το κρέας με τη σάλτσα.


Κύριο Συστατικό : Κότσια αρνιού
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV