ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 φέτες ψαριού από ροφό
100 γρ. λάδι
4 ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 φύλλα δάφνης
φρυγανιά
αλάτι και πιπέρι

Ζεσταίνετε τον φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία. Σε αυτό το διάστημα πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε στρογγυλές φέτες.
Καθαρίζετε το σκόρδο και το κόβετε. Πλένετε τις φέτες του ψαριού, τις αλατίζετε και τις πιπερώνετε και από τις δύο πλευρές. Τοποθετείτε τις φέτες του ψαριού μέσα σε ταψάκι. Ανακατεύετε το λάδι με το σκόρδο και τον μαϊντανό και το περιχύνετε πάνω από τις φέτες του ψαριού.
Κόβετε τα φύλλα δάφνης στη μέση και βάζετε από μισό κομμάτι πάνω σε κάθε φέτα ψαριού και από 2 ή 3 φέτες ντομάτας. Τέλος πασπαλίζετε το ψάρι με τη φρυγανιά. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και το ψήνετε για 25’, ραντίζοντας κάπου κάπου το ψάρι με τη σάλτσα του.
Βγάζετε το ταψί από το φούρνο και σερβίρετε το φαγητό αμέσως.

ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Κύριο Συστατικό : Ροφός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 3
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV