ΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 λίτρο γάλα
275 γρ. σιμιγδάλι
75 γρ. τυρί Παρμεζάνα
2 κρόκοι αυγού
125 γρ. βούτυρο
μια πρέζα μοσχοκάρυδο
καρυκεύματα

Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα Flexi, θέστε τη θερμοκρασία στο μέγιστο και την ταχύτητα ανάδευσης στο 3. Προσθέστε το γάλα στο μπολ και σιγοβράστε το. Πασπαλίστε με σιμιγδάλι την επιφάνεια του γάλακτος. Μαγειρέψτε για 20-25 λεπτά, ή μέχρι να μαγειρευτεί το μείγμα και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Αφαιρέστε το μπολ,πάρτε δύο κουτάλια και βυθίζοντάς τα στο νερό, φτιάξτε κενέλι και τοποθετήστε τα σε ένα ρηχό ταψί ψησίματος. Μπορείτε να διατηρήσετε τα νιόκι στο ψυγείο για μερικές μέρες και όταν τα χρειαστείτε, να τα ψήσετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν.

ΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
Κύριο Συστατικό : Σιμιγδάλι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 35 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV