ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
1 κουταλιά θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές θυμάρι
4 κρεμμύδια φρέσκα
100 γρ. βούτυρο
αλάτι και πιπέρι

Ετοιμάζετε τη σάλτσα. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια. Τα βάζετε σε κατσαρόλα με το κρασί και το μισό θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20’.
Τρίβετε τις μπριζόλες με αλάτι,πιπέρι και θυμάρι και τις ψήνετε στο γκριλ. Ανακατεύετε το βούτυρο με το υπόλοιπο θυμάρι και το ρίχνετε στη σάλτσα, χτυπώντας να γίνει ένα μείγμα.
Τοποθετείτε τις μπριζόλες σε πιατέλα και τις περιχύνετε με τη σάλτσα.
Τις σερβίρετε αμέσως καυτές.

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ
Κύριο Συστατικό : Μπριζόλες μοσχαρίσιες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Γκριλ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV