ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη ελαιολάδου
3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Ορεινές Περιοχές
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. κάρυ
500 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο Χωριό με τη μαργαρίνη Χωριό ελαιολάδου και προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους.
Όταν ασπρίσουν τα κυβάκια, ρίχνουμε 2 κούπες νερό και το αφήνουμε να βράσει. Λίγο πριν πιει όλο το νερό, προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες. Όταν το κοτόπουλο θα έχει βράσει εντελώς, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το αλατοπίπερο.
Αφήνουμε στη φωτιά έως ότου πήξει η κρέμα. Συνοδεύεται με άσπρο ρύζι μακρύκοκκο Riziana.

Κοτόπουλο με κάρυ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : ΧΩΡΙΟ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV