ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

400- 500 γρ. Φαρφάλες
200 γρ. σπανάκι φρέσκο ζεματισμένο
½ ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
10 γρ. κάπαρη
12 φιλέτα αντσούγιες
50 γρ. ελαιόλαδο
1 φρέσκια ντομάτα ξεφλουδισμένη κομμένη σε ζαράκια
Αλάτι, πιπέρι
Άνηθο ψιλοκομμένο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ξερό και το φρέσκο κ κρεμμύδι, το σπανάκι και την κάπαρη.
Προσθέτουμε τις φαρφάλες, την ντομάτα κομμένη σε ζαράκια, αλάτι, πιπέρι και τον άνηθο ψιλοκομμένο.
Γαρνίρουμε με τις αντσούγιες και σερβίρουμε.



Κύριο Συστατικό : Φαρφάλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV