ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΖΑΦΟΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. ταλιατέλες μαύρες
100 γρ. σολομό καπνιστό
50 γρ. κρέμα γάλακτος
ίνες ζαφοράς (σαφράν)
40 ml λευκό κρασί
30 γρ. φρέσκο βούτυρο
μπρικ για γαρνίρισμα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τις ταλιατελες aldente.
Σοτάρουμε το σολομό με φρέσκο βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τις ίνες της ζαφοράς.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε.
Προσθέτουμε τις βρασμένες ταλιατέλες και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με μπρικ και τούφες από άνηθο.


Κύριο Συστατικό : Σολομός καπνιστός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 5
Πηγή : Ευρώπη Σοϊλεμέ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV