ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
500 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. μπρόκολο φλορέτες (χωρίς τα κοτσάνια)
4 αντσούγιες φιλέτο
8 λιαστές ντομάτες
50 γρ. βούτυρο
λίγο ζωμό κοτόπουλο
λίγο δεντρολίβανο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά.
Ρίχνουμε σε βραστό νερό το μπρόκολο για 5 λεπτά και στραγγίζουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το μπρόκολο, τσίλι, λιαστή ντομάτα, το δεντρολίβανο και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ταλιατέλες, λίγο ζωμό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να απορροφηθεί ο ζωμός.
Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό.


Κύριο Συστατικό : Ταλιατέλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV