ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

800 γρ. μπακαλιάρου
2 ώριμες ντομάτες
1 κρεμμύδι
άσπρο τριμμένο πιπέρι
αλάτι
λάδι
ζωμός ψαριού
αλεύρι

Πλένετε, στεγνώνετε, κόβετε το ψάρι σε φέτες και το αλατίζετε. Αλευρώνετε τις φέτες μπακαλιάρου και τις βάζετε σε μια πυρίμαχη πιατέλα.
Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Ζεματίζετε,ξεφλουδίζετε και λιώνετε σε πουρέ τις ντομάτες. Καλύπτετε τον μπακαλιάρο με τη σάλτσα ντομάτας και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Στη συνέχεια αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε λίγο λάδι και λίγο ζωμό ψαριού.
Βάζετε την πιατέλα σε μέτριο φούρνο και την αφήνετε για 20’ περίπου.


Κύριο Συστατικό : Μπακαλιάρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV