ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΠΑΛΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΚΙΛΟ ΠΡΑΣΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 5cm
16 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
100γρ. ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
50γρ. ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΘΥΜΑΡΙ
400ml ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ
30ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΗ ΔΑΦΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 1/2 ΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ½ ΩΡΑ. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΡΑ. ΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΞΑΤΜΙΣΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ


Κύριο Συστατικό : Χοιρινό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV