ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

8 Κουτσομούρες μέτριες
1 κουταλιά γλυκού κάπαρη
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
μαϊντανός
άνιθος
μάραθος
1 μικρό φινόκιο, κομμένο σε κύβους
1/2 κόκκινη και πράσινη πιπεριά,
κομμένη σε κύβους
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζουμε τις κουτσομούρες από τα λέπια και τα εντόσθια και τις πλένουμε καλά. Ανακατεύουμε την κάπαρη με τις πιπεριές, τη ντομάτα, τα ψιλοκομμένα αρωματικά, το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Γεμίζουμε την κοιλίτσα των ψαριών με το παραπάνω μίγμα, και μ’ ένα σπάγκο μαγειρικής, τα δένουμε για να μην αδειάσουν. Αλατοπιπερώνουμε τις κουτσομούρες, τις πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και τις μαγειρεύουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.


Κύριο Συστατικό : Κουτσομούρες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΗΣ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV