ΡΙΖΟΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
100 γρ. Ρύζι αρμπόριο
1 Φιλέτο κότας
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
Κόκκους καφέ (εσπρεσο)
50 γρ. Παρμεζάνα
1/2 Κρεμμύδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σοτάρουμε καλά σε ελαιόλαδο, σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι και ρίχνουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί.
Αφήνουμε να εξατμισθεί και προσθέτουμε σιγά-σιγά ζωμό κότας.
Σε άλλο σκεύος, σοτάρουμε το κοτόπουλο ψιλοκομμένο, προσθέτουμε το κολοκυθάκι, τους κόκκους του καφέ και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Αναμειγνύουμε τα υλικά από τα δυο σκεύη και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Στο πιάτο κοσκινίζουμε καφέ και σερβίρουμε επάνω το ριζότο.


Κύριο Συστατικό : Ρύζι αρμπόριο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : Newline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV