ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
1 μερίδα σολομό
1 φλιτζάνι σόγια
Λίγο ελαιόλαδο
Λαχανικά διάφορα (της επιλογής σας)
1 κουταλιά του γλυκού φρέσκο βούτυρο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο του σολομού και το ψήνουμε και από τις 2 πλευρές, αρχίζοντας πρώτα από τη πλευρά του δέρματος.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε τη σόγια και τη βράζουμε έως να εξατμιστεί και να γίνει σιρόπι. Την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και την ενσωματώνουμε με το βούτυρο.
Με το σιρόπι αυτό, περιχύνουμε (κορδόνια) πάνω στο ψημένο σολομό και συνοδεύουμε το ψάρι με βραστά λαχανικά.


Κύριο Συστατικό : Σολομός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : Newline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV