ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ



1/2 κιλό σπανάκι
3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
3 κουταλιές βούτυρο
1 φλιτζανάκι ρύζι
1 ποτήρι νερό
αλάτι
πιπέρι

Βράζουμε το σπανάκι και το στραγγίζουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο με τα κρεμμύδια και τα καβουρδίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το σπανάκι. Τα ανακατεύουμε και μετά από λίγο βάζουμε και ένα ποτήρι νερό. Μόλις αρχίζει να βράζει προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμο.


Κύριο Συστατικό : Σπανάκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV