ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΟΦΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



250 γρ. μακαρόνια από σπανάκι
1/2 βρασμένο κοτόπουλο
6 κομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη
340 γρ. κομμάτια ανανά κονσέρβας,στραγγισμένο
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
2 κουτ.τσαγ. σάλτσα Γουόρτσερσαϊρ σος αγγλέζ
1 φλιτζάνι ψίχουλα από φρέσκο σταρένιο ψωμί
1/2 φλιτζάνι τριμμένο γευστικό τυρί

Ρίχνετε το μακαρόνι σε βραστό νερό,το αφήνετε να ψηθεί,το στραγγίζετε και το ρίχνετε σε ένα ταψί. Αφαιρείτε το δέρμα και τα κόκαλα από το κοτόπουλο,το κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Ανακατεύετε το κοτόπουλο,τα κρεμμυδάκια,την πιπεριά,τον ανανά,τα αυγά και τη σάλτσα Γουόρτσεστερσαϊρ και τα απλώνετε πάνω από το μακαρονάκι. Ανακατεύετε το τυρί και τα ψίχουλα και τα ρίχνετε από πάνω. Ψήνεται σε μέτριο φούρνο για 30’ ή μέχρι να ροδίσει.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV