ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑΧΝΙ



1,5 κιλό κολοκυθάκια
2 μέτριες ντομάτες
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεσαίο κρεμμύδι
λάδι, αλάτι, πιπέρι
λίγο μαϊντανός ψιλοκομμένος

Κ
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μικρές στρόγγυλες φέτες. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε, και μετά ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες. Αφού τα αφήσουμε όλα στη φωτιά, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα σοτάρουμε κι αυτά αρκετή ώρα, και προσθέτουμε 250 ml νερό για να βράσουν. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρονται ζεστά και είναι ένα πάρα πολύ θρεπτικό συνοδευτικό.


Κύριο Συστατικό : Κολοκυθάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV