ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
300 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
100 γρ. πράσινη φάβα Σαντορίνης
50 γρ. λιαστή ντομάτα
50 γρ. κάπαρη
1 σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τη φάβα.
Την βράζουμε μέχρι να μαλακώσει
Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το μπακαλιάρο μέχρι να ψηθεί καλά.
Στην συνέχεια σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τη λιαστή ντομάτα με λίγο σκόρδο και κάπαρη και φτιάχνουμε μια ελαφριά σάλτσα.
Αφήνουμε τη φάβα να κρυώσει
Σερβίρουμε σε πιάτο τη φάβα και το μπακαλιάρο και ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα.


Κύριο Συστατικό : Μπακαλιάρος , Φάβα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV