ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
1 κιλό μοσχάρι λαιμός ( κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη μεγάλη (κομμένη σε φέτες)
2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. τοματοπολτός
200 γρ. τυρί φέτα
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Πιπέρι κόκκινο γλυκό αλάτι πιπέρι
Λίγο αλεύρι
500 γρ. κρασί κόκκινο
100 γρ. μπέικον (κομμένο σε κύβους)
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα μικρά ολόκληρα
200 γρ. μαργαρίνη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το αλευρώνουμε ελαφρώς και το σοτάρουμε σ΄ ένα τηγάνι με την μισή μαργαρίνη, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σε μια κατσαρόλα μαραίνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και προσθέτουμε το μπέικον, τα μανιτάρια και τον τοματοπολτό και τα σοτάρουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε το κρέας, το κρασί και τα ανάλογα υγρά.
Αφήνουμε να βράσει και όταν είναι έτοιμο το μοιράζουμε στα πήλινα. Προσθέτουμε από πάνω τις πιπεριές και τα τυριά.
Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι λαιμός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV