ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ



1 Πακέτο μακαρόνια νούμερο 10
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Λεμόνι το χυμό του και το ξύσμα του
Μισή κούπα λευκό κρασί
1/3 ζωμό από κοτόπουλο
Αλάτι - Πιπέρι
3 Κουταλιές του γλυκού χαβιάρι

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα μακαρόνια να γίνουν aldente. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια μας ετοιμάζουμε την σάλτσα μας που είναι η εξής, σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μας για 2 λεπτά και όταν μαραθούν τα σβήνουμε με το κρασί, το ζωμό κοτόπουλο , το λεμόνι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Όταν πάρουν μία βράση προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού και σβήνουμε την φωτιά , κατόπιν ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια μαζί με τον χαβιάρι και ανακατεύουμε καλά να γίνουν όλα ένα μείγμα.


Κύριο Συστατικό : Σπαγγέτι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα & Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV