ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΦΙΟΖΑ



1 πακέτο Σπαγγέτι
Μαργαρίνη
αλάτι
τυρί παρμεζάνα
Για τη σάλτσα
100 γρ. μορταδέλα
100 γρ. ζαμπόν
100 γρ. μπείκον
100 γρ. σαλάμι αέρος
σάλτσα ντομάτας (φρέσκια ή κονκασέ)
αλάτι
πιπέρι
5 σκελίδες σκόρδο
λίγο κρασί λευκό

Βράζουμε τα μακαρόνια μας aldente. Προετοιμασία για τη σάλτσα: Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά μας σε κομμάτια. Σε ένα τηγάνι βαθύ κόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις τσιγαρίζουμε ελαφρώς. Ρίχνουμε και όλα μας τα αλλαντικά και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν και να πάρουν το άρωμα του σκόρδου. Τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση και να εξατμιστεί το αλκοόλ. Κατόπιν ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.Περιχύνουμε τη μακαρονάδα μας κάι ρίχνουμε τυρί παρμεζάνα από πάνω.Τρώγεται εκείνη την ώρα καθώς αν το αφήσουμε η γεύση του θα γίνει πολύ βαριά.

Κύριο Συστατικό : Σπαγγέτι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα & Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV