ΣΦΥΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ



1 Σφυρίδα
Κολοκυθάκια
Κρεμμύδια
Καρότα
Μελιτζάνα
Σκόρδο
Ντοματίνια
Βούτυρο

Φιλετάρουμε τη σφυρίδα, τη σοτάρουμε σε τηγάνι για 5 λεπτά και ολοκληρώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά, τα σοτάρουμε και εν συνεχεία τα πολτοποιούμε. Περνάμε το μείγμα από ψιλό σουρωτήρι , τέλος δένουμε το ζωμό των λαχανικών σε τηγάνι με βούτυρο.

ΣΦΥΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Κύριο Συστατικό : Σφυρίδα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι ,Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Λευτέρης Λαζάρου


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV