ΚΟΛΙΟΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



1 κιλό κολιοί
2/3 της κούπας λάδι
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδου
λίγος μαϊντανός
1 κιλό ντομάτες
αλάτι και πιπέρι
ρίγανη

Πλένετε και στραγγίζετε τα ψάρια. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το λάδι,τα κρεμμύδια,το σκόρδο,το μαϊντανό και λίγο νερό. Αφήνετε να σιγοβράσουν,μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μαραθούν τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες,αλάτι,πιπέρι και ελάχιστη ρίγανη. Βράζετε τη σάλτσα για 30’. Βάζετε τα ψάρια σε ταψί και τα σκεπάζετε με τη σάλτσα. Τα ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 30’.


Κύριο Συστατικό : κολιοί
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνο
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV