ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ



10 φιλέτα μοσχαριου (220γρ το καθένα περίπου)
400 γρ. Μανιτάρια φρέσκα
1 λίτρο μαυροδάφνη
½ κιλό φρέσκο βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
ζωμός μοσχαριού
Για τη γαρνιτούρα
αρωματικό ρύζι

Κόβουμε το φιλέτο σε κομματάκια και το σοτάρουμε με τα μανιτάρια σε λίγο ελαιόλαδο. Σβήνουμε με τη μαυροδάφνη και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό μοσχαριού (μπορούμε να φτιάξουμε έτοιμο ζωμό). Αφήνουμε να βράσουν και προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο ώστε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι της αρεσκείας μας και το σερβίρουμε γαρνίροντας το με το ρύζι ( το οποίο το έχουμε βράσει από πριν).

Κύριο Συστατικό : φιλέτα μοσχαριου
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV