ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ



2 μοσχαρίσιες μπριζόλες(περ. 700-800γρ.)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
δενδρολίβανο
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι

Μαρινάρετε τις μπριζόλες με το δενδρολίβανο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι για τουλάχιστον μισή ώρα. Χτυπάτε λίγο το κρέας για να εμποτιστεί με τα μυρωδικά. Με τη βοήθεια ενός πινέλου, απλώνετε στις μπριζόλες παρθένο ελαιόλαδο. Ψήνετε το κρέας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180°C για 8’ τουλάχιστον από κάθε πλευρά. Σερβίρετε τις μπριζόλες ζεστές,κατά προτίμηση γαρνιρισμένες με βραστά λαχανικά.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσιες Μπριζόλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 16 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV