ΑΡΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ



2 κιλά αρνί μπούτι
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 λεμόνι
αλάτι και πιπέρι

Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Βάζετε το βούτυρο στην κατσαρόλα να κάψει. Τσιγαρίζετε το κρέας. Προοθέτετε το χυμό του Λεμονιού και αφήνετε να βράσει. Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό, σκεπάζετε και χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνει με την σάλτσα του περίπου 1 ώρα.


Κύριο Συστατικό : Αρνί
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό, Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 30 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV